Do you want to meet Donna?

Discover

Live. Work. Grow.

Je hebt mensen die stilstaan, en je hebt mensen die vooruit willen. Je hebt mensen die niet van verandering houden, en mensen die uitdagingen juist opzoeken, naar de toekomst kijken, én daarop durven inspelen. Wonen of werken in Donna is voor mensen die zichzelf naar een hoger niveau willen brengen.  In Donna word je optimaal gefaciliteerd bij de volgende stap. Groeien naar ‘the next level’. Letterlijk en figuurlijk. Jezelf. Je leven. Je werk.

  • Koop 34 woonlofts
  • Koop 26 werklofts
  • Huur circa 12.500 m2 kantoorruimte

Het gebouw

Door de grote afmetingen van vloeroverspanningen, dikke hoge betonnen kolommen en gevelopeningen met veel daglicht biedt het gebouw een maximale vrijheid aan de gebruiker deze naar behoeve in te delen. Daarnaast zal ook veel ruimte gedeeld worden, wat de onderlinge verbondenheid en het ontmoeten stimuleert. Een groot gedeelte van de binnenruimte, midden in het gebouw is flexibel in te richten en heeft een semi-privaat, -publiek karakter. Op deze verdiepingen, van de begane grond t/m de 7e verdieping zijn grote open ruimtes met vides en trappen gecreëerd waar ook door het wisselend uitzicht op de stad bijzondere plekken ontstaan.

Tell me what you need!

Donna is hier voor jou. Vertel ons wat je nodig hebt om te groeien: een tof idee, inspiratie of droom. Maakt niet uit. Wij denken met je mee in de volgende stap.

Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.