Meer info GO! Coming Soon open open in maps drag Bekijk Kantoorruimte Neem contact op
play

STRIJP-S

Strijp-S is een bruisend en dynamisch gebied waar reeds circa 60.000 m2 bedrijfsruimte, meer dan 550 bedrijven en zo’n 2.500 woningen gerealiseerd zijn. Grote gedeeltes van de oude fabrieken zijn omgetoverd tot hippe winkels en goede horecazaken, waaronder Mood, Het Ketelhuis, de Pastry Club en de Vershal. In deze food court bieden lokale ondernemers hun lekkernijen aan, die ter plekke genuttigd kunnen worden. Een variëteit aan horeca waar zowel zakelijk als privé gebruik van kan worden gemaakt.

Driehoek van Strijp-S

Brand Avenue

DONNA heeft een strategische ligging. Het vormt het begin van de Brand Avenue; de showroom voor grote en innovatieve merken. DONNA maakt ook de verbinding met de industriële Driehoek van Strijp-S vol horeca en reuring. Je kijkt vanuit DONNA uit op het Ketelhuisplein, de meest levendige plek van Strijp-S. Ook in praktisch opzicht is het gunstig gelegen. Aan de achterzijde van de Brand Avenue ligt een grote parkeergarage waar je te allen tijde je auto veilig kunt parkeren. De bus stopt voor de deur en Station Strijp-S bevindt zich om de hoek.

PERFECTLY ACCESSIBLE

Strijp-S ligt vlakbij centrum Eindhoven en is ondanks dat perfect bereikbaar. Als je met de auto komt, kan je parkeren in de parkeergarage Om de Hoek, gelegen aan de achterzijde van DONNA. Mocht je liever met het openbaar vervoer willen reizen, dan kan je gebruik maken van het eigen NS-station van Strijp-S. Er gaan meerdere bussen per uur richting het centraal station en Eindhoven Airport.

Naast deze basisvoorzieningen zoals parkeren en het stallen van fietsen zijn er ook volop mogelijkheden in het delen van elektrische auto’s, fietsen en scooters. Bovendien is er op Strijp-S een uitstekende elektrische laadinfrastructuur voor auto’s.

MOVING
FORWARD