Meer info GO! Coming Soon open open in maps drag Bekijk Kantoorruimte Neem contact op Bekijk plattegrond Bekijk aanbod
play
A lot of people are afraid to say what they want. That's why they don't get what they want.
Madonna
Queen of pop

Hospitality.

Neem contact op

Begane grond DONNA

1.100M² AAN HORECA EN RETAIL KANSEN

Voor de begane grond zoekt DONNA een horeca e/o leisure partner! Voor de invulling van de plint van het nieuwbouwproject op Strijp-S. Deze plint van circa 1.100m² is volledig vrij in te delen. Met potentiële horeca en leisure partners gaan we graag het gesprek aan om de mogelijkheden door te nemen.

DONNA, het pand met een grote aantrekkingskracht. Een toplocatie op Strijp-S, gelegen langs het Klokgebouw en met het Ketelhuis als voortuin. Samenkomst voor heel Strijp-S, de plint is namelijk volledige publiek toegankelijk. Focuspunt van het pand, de plint. Idealiter met een ochtend-middag en avond programmering.

Onze belofte.

Horeca
De ideale horeca partner is een ondernemer die zich richt op de community in het gebouw, de bezoekers en het gebied Strijp-S. Met een opzet voor ochtend, middag en avond programmering inclusief weekend. Voor de programmering is een samenwerking tussen verschillende horeca ondernemers denkbaar.

Leisure e/o retail
De leisure functie binnen DONNA draagt bij aan de publieke functie en reuring in het gebouw. Een programmering gericht op ontspanning e/o vermaak waarin samengewerkt kan worden met de horeca service. Of zet uw merk of winkel vol in de spotlight.

Uw zaak,
vol in the picture!

DONNA biedt:
Circa 1.100m² met vrij in te delen horeca en leisure- mogelijkheden. Huurprijs per m2/jaar € 211,- excl. BTW. (Prijspeil 2023). Casco oplevering.

Extra’s:
Overdekt terras ca. 300 m2 (algemene ruimte). Dakterras ca. 300 m2 (algemene ruimte). A1 locatie in het hart van Strijp-S. Intentie verhuurder dat huurder kan en zal opteren voor met BTW belaste verhuur.

Community DONNA:
Bewoners: 34 appartementen.
Bedrijven binnen DONNA: ca. 13.000 m2.
Volledige publiek toegankelijke plint.

Exploitatie:
Aanvaarding: per direct beschikbaar. Contractduur 5 – 10 jaar.

Nieuwsgierig geworden en benieuwd naar alle mogelijkheden, neem z.s.m. contact op met onze community manager Jack Reeuwijk: (jackreeuwijk@donna-eindhoven of 06-37171178).

Claim your
piece of
the future