Meer info GO! Coming Soon Neem contact op open open in maps drag Bekijk de werklofts
play
When people succeed, it is because of hard work.
Diego Armando Maradona
Profvoetballer

Work.

THERE IS ALWAYS AN OPPORTUNITY TO GROW

Voor DONNA staat groeien centraal. En groeien dat doe je niet alleen, groeien doe je samen, want samen sta je sterk. Dat is de kracht van een community. Met elkaar verbinden en ontwikkelen ieder op zijn eigen manier. Een ondernemersecosysteem vol energie en een gezamenlijk doel: het maximale uit zichzelf en elkaar halen.

Hier is werkelijk alles mogelijk. Een flexibele werkplek? Een dynamische studio of een eigen kantoor? Op de eerste 6 verdiepingen van DONNA worden diverse werkruimtes (te huur) en (gezamenlijke) faciliteiten gerealiseerd. Vertel ons wat jij nodig hebt, en wij zorgen ervoor dat jij kan doen waar jij goed in bent: ondernemen!

DARE TO
JOIN OUR
COMMUNITY

De community van DONNA groeit razend snel. Een dynamische mix van start-ups tot high-end bedrijven, huidige bewoners en toekomstige bezoekers en members van Strijp-s en ver daar buiten. DONNA is er voor iedereen die durft aan te haken.

Wil jij meer weten en interesse in een persoonlijke kennismaking? Neem dan contact op met Jack, hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de ondernemers community binnen DONNA. 


work@donna-eindhoven.nl 
0031- 6 37171178.