Meer info GO! Coming Soon open open in maps drag Bekijk Kantoorruimte Neem contact op
play
I'm sorry I don't have a photographic memory but my brain is too busy being awesome.
Donna Paulsen
Suits

Work.

MEET,
WORK AND
EXPERIENCE

De begane grond krijgt een publieke functie, mogelijk met horeca en expositieruimte. Alles erop gericht om te experimenteren en ontmoeten: grote vides in het midden van de kantoorverdiepingen, met daaromheen vrij indeelbare casco kantoorruimten (circa 12.500 m2), terwijl u vanaf de gezamenlijke buitenruimte op de zevende verdieping in alle vrijheid uitkijkt over het Ketelhuisplein.

Een dynamische plek die past bij de toekomst. Een focuspunt van het bruisend centrum en creatieve hart van de stad. Transparante en vrij in te delen ruimtes met een oppervlakte van circa 12.500m2. Oneindige mogelijkheden om uw werkruimte optimaal in te richten. Grote vides en gezamenlijke buitenruimtes.

DO YOU HAVE
THE COURAGE
TO GROW?

Het gebouw is bedoeld voor een gemixte en breed georiƫnteerde creatieve industrie. Zowel bestaande als nieuwe bedrijven kunnen via het roltrapmodel werkruimte huren: van start-ups tot high-end bedrijven, en alles daartussenin. De entree bevindt zich aan de Philitelaan en geeft je bij binnenkomst een blik op dit open en transparante gebouw. Middels grote vides wordt de verbinding gemaakt tussen de verschillende bedrijven die zich hier gaan vestigen.

Is je bedrijf toe aan een eigen werkruimte, dan biedt Donna je de kans om een werkloft te kopen. Een unieke kans om eigenaar te worden van een werkloft variƫrend tussen de circa 68 tot 110 m2 grootte. De 26 werklofts bevinden zich op verdiepingen 7 t/m 10 en hebben een eigen ingang aan de zijde van het Klokgebouw. Vanaf daar kom je via een lift op de betreffende verdieping.

Claim your
piece of
the future